رصــدخــانــه

فرهنگی، اجتماعی، هنری و آموزشی

رصــدخــانــه

فرهنگی، اجتماعی، هنری و آموزشی

رصــدخــانــه
بایگانی

۲ مطلب در مرداد ۱۳۹۶ ثبت شده است

به گزارش خبرآنلاین، با این حال همچنان شهرهایی در دنیا وجود دارند که مردم آنها احساس شادی بکنند و از خدمات اجتماعی مناسب بهره ببرند. خدماتی که در حال پیشرفت هستند و اقتصادهایی که مسیر رو به رشدی را طی می‌کنند.

این شهرها به طور معمول در لیست بهترین‌ها برای زندگی قرار می‌گیرند. با استفاده از فاکتورهایی مانند: جرم، مراقبت‌ها و خدمات بهداشتی، فرهنگ، دسترسی به خدمات حمل و نقل، اکونومیست لیست سالانه خود را از بهترین‌ شهرها برای با بالاترین استانداردهای زندگی منتشر کرده است.

با وجود همه اخباری که از آشفتگی‌ها دنیا به گوش می‌رسد، متوسط استانداردهای زندگی در برخی شهرهای مهم جهان بالا رفته است. شهرهایی مانند ملبورن استرالیا و ونکوور کانادا به عنوان اصلی‌ترین‌ها سالهاست که در این لیست قرار دارند اما شهری مانند سیدنی جایگاه خود را در بین 10 شهر برتر از دست داده است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ مرداد ۹۶ ، ۱۰:۲۶
فرهنگ و هنر

به گزارش ایلنا، امیرمحمود حریرچی،‌ جامعه شناس و عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی  درباره علت شیوع مصرف دخانیات و مواد روان‌گردان و رفتارهای پرخطر میان دانش‌آموزان دوره متوسطه گفت: مسئله اصلی این است که آسیب‌های اجتماعی در ایران در حال جوانانه‌تر و زنانه‌تر شدن است.طبق تحقیقاتی که مرکز پژوهش‌های مجلس هم انجام داده، بالای 15درصد از دانش‌آموزان تا قبل از 15سالگی و دوره متوسطه به نوعی رابطه جنسی را تجربه می‌کنند یا مواد روان‌گردان برای آنها به شکل‌های مختلف در دسترس قرار دارد و توسط برخی از آنها نیز استفاده می‌شود.

او با اشاره به اینکه مصرف مواد روان‌گردان در نوجوانان عمدتا از کمک به درس خواندن آغاز می‌شود‌،‌ گفت: بسیاری از دانش‌‌آموزان برای شب بیداری و درس خواندن قرص و مواد مصرف می‌کنند و رفته رفته به آن اعتیاد پیدا می‌کنند. البته نقش گروه‌های دوستی را نیز نباید نادیده گرفت، زیرا نوجوانان بیشترین تاثیر را از گروه‌های دوستی می‌گیرند.
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی با تاکید بر اینکه جامعه حال حاضر ایران به سوی تفریحات ریسک‌پذیر حرکت کرده است،‌ گفت: فرصت تفریحات سالم برای جامعه،‌ مخصوصا نوجوان مهیا نیست و تفریح سالم برای بسیاری از خانواده‌ها گران است،‌ همچنین برخی از خانواده‌ها وقت خالی دانش‌آموزان را با کلاس‌های تقویتی درسی پر می‌کنند که همه این موارد به گرایش نوجوانان به مواد روان‌گردان و دخانیات را بیشتر می‌کند. نوجوانان از کدام امکانات رفاهی به خصوص در مناطق محروم که تعدادشان کم هم نیست،‌ می‌توانند استفاده کنند؟ متاسفانه نوجوانان هیچ امکانات رفاهی و تفریحی ندارند،‌ حتی مدارس هم برای‌شان اردو برگزار نمی‌کنند.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ مرداد ۹۶ ، ۱۱:۵۲
فرهنگ و هنر