شهروند نوشت: ورزشهای لوکس و گرانقیمت به سرعت در ایران درحال گسترش است. در تهران کسانی هستند که سالانه ١٥ تا ٢٠میلیون تومان هزینه میکنند تا دقایقی بر فراز ابرها زادگاهشان را تماشا کنند یا تابستان در دریاچه فشافویه با جتاسکیهای ١٢٠میلیون تومانیشان به امواجنوردی بپردازند و زمستانها در ارتفاعات ترکیه اسکی کنند. میگویند، این روزها تورهای «آفرود» نیز طرفداران زیادی به خود جذب کرده است.
خودروهای دو دیفرانسیل ٣٠٠- ٤٠٠میلیون تومانی به جنگل و کوهستان میزنند و کورسی گرانقیمت بین پولدارها آغاز میشود. سوارکاری با اسبهای چند صدمیلیون تومانی هم یکی دیگر از تفریحات لوکس پولدارهای تهرانی است. اگرچه دامنه این ورزش یا تفریحات گستردهتر است اما در این گزارش به تعدادی از گرانقیمتترین ورزشهای لوکس در ایران پرداختهایم.
طی سال های گذشته تلاش گسترده ای برای کاهش میزان قاچاق سیگار در ایران صورت گرفته است. در حال حاضر 5 کارخانه داخلی سالیانه 19 میلیارد نخ سیگار تولید می کنند. همگی کارخانه ها نیز در گیلان و تهران متمرکز شده اند.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران اعلام کرد که این استان با 96 درصد جمعیت باسواد، بالاترین نرخ با سوادی را در کشور دارد.
داوود تقی نیا روز شنبه در گفت و گو با ایرنا میانگین نرخ باسوادی در کشور را 85 درصد اعلام کرد و گفت: استان مازندران با 95.5 درصد باسوادی در رتبه دوم قرار دارد و استان های البرز و تهران با 95.2 درصد به طور مشترک در جایگاه سوم قرار دارند.
وی به وجود 2 میلیون و 74 هزار و 441 نفر جمعیت گروه هدف سواد آموزی (10 تا 49 سال) در مازندران اشاره کرد و افزود: از این تعداد یک میلیون و 985 هزار و 767 نفر باسواد هستند.
حسین نورالدین حاج حسینی در نشست خبری نخستین جشنواره، همایش ملی و نمایشگاه سلامت، بهداشت و زیبایی کشور که قرار است از ۲۴ تا ۲۸ آبان ماه امسال در جزیره کیش برگزار شود، افزود: با توجه به کاهش سن آرایش در کشور و رتبه بالایی که در مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی در دنیا داریم، میبایست به گونهای برنامهریزی و رفتار کرد که سمت اصلاح روشهای استفاده از این قبیل محصولات رفت.
وی با اعلام اینکه سن آرایش به مرز ۱۳ تا ۱۵ سالگی رسیده است، گفت: در خصوص مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی در کشور، رتبه دوم خاورمیانه و رتبه چهارم دنیا را داریم.
بیزینس اینسایدر، در حال حاضر بالغ بر 128200 شخص حقیقی در جهان بیش از 50 میلیون دلار ثروت خالص دارند که نسبت به 98700 نفر در سال گذشته بالغ بر 24 درصد بر تعداد آنها در کل جهان افزوده شده است.
بر اساس اعلام موسسه مالی کردیت سوز، تعداد افراد ثروتمند و بسیار ثروتمند جهان طی سال های گذشته در جهان افزایش قابل توجهی داشته است که نشان دهنده این حقیقت است که شرایط اقتصادی جهانی به مذاق ثروتمندان جهان خوش آمده است.
بر اساس آمارهای موجود، سرانه ثروت جهان افراد بالغ، بین سال های 2008 تا نیمه 2014، 26 درصد رشد داشته است، اما در همین مدت تعداد افراد میلیونر جهان 54 درصد رشد داشته و تعداد افراد با ثروت بالای 100 میلیون دلار نیز رشد بسیار بالای 106 درصدی را شاهد بوده است.
بابک دینپرست در گفتوگو با ایسنا، درباره ساماندهی معتادان خیابانی اظهار کرد: مشکل ما نه در بخش جمعآوری و نه فضای لازم برای نگهداری است، بلکه مهمترین مشکل ما در امر ساماندهی معتادان خیابانی موضوع ماده 16 قانون مبارزه با موادمخدر، حمایتهای اجتماعی پس از خروج از مراکز درمانی است.
وی افزود: معتادانی که مشمول ماده 16 میشوند، معتادانی هستند که به مراکز درمانی مراجعه نکرده و طبق قانون مجرم شناخته میشوند.