عضو هیات امنای انجمن بیماران کلیوی با بیان اینکه سالانه 20 درصد به شمار بیماران حاد کلیوی افزوده میشود، عنوان کرد: این در حالی است که تعداد و توزیع متخصصان نفرولوژی در کشور مناسب نیست به گونهای که برخی استانها از داشتن یک پزشک متخصص محروم هستند.
داریوش آرمان در گفتوگو با خبرگزاری آنا با بیان اینکه سالانه 15 تا 20 درصد به شمار بیماران مبتلا به نارسایی حاد کلیوی افزوده میشود، گفت: زمینه اصلی افزایش این آمار بیتوجهی به میزان کنترل قند و فشار خون است.
عضو هیات امنای انجمن بیماران کلیوی، افزود: متاسفانه برخی از مردم از اینکه به بیماری دیابت و فشار خون مبتلا هستند، اطلاعی ندارند که این، مسالهای جدی را در نظام سلامت کشور ایجاد میکند.
سردار محمدرضا مقیمی با اشاره به وضعیت سرقت در کشور در شش ماهه نخست امسال، با اعلام کاهش 7 درصدی وقوع اظهار داشت: در حال حاضر 48 درصد وقوع سرقتها در کشور سرقتهای اصلی از جمله سرقت منزل، خودرو و ... است و 52 سرقتها، سرقتهای خرد شامل لوازم اتومبیل، کیف قاپی و ... است که با توجه به تلاش قرارگاه سرقت و همکاران ما در معاونت مبارزه با سرقت استانها، موفق به کاهش 7 درصدی سرقت، در نیمه نخست امسال شدیم.
رئیس پلیس آگاهی ناجا در ادامه با تاکید بر برخورد سریع و قاطع پلیس با سرقتهای مسلحانه، گفت: ما در مواجهه با پروندههای سرقت مسلحانه در سراسر کشور، به صورت ویژه این پروندهها را مورد رصد و رسیدگی قرار میدهیم و این بدان معنا است که کارآگاهان این پروندهها به صورت 24 ساعته این سرقتها را مورد بررسی قرار میدهند و تا کشف پرونده، این رسیدگی 24 ساعته ادامه خواهد داشت.
براساس رتبه بندی جدید تایمز، سهم کشور آمریکا در این رتبه بندی 31 دانشگاه است و به واقع، این کشور با 3 دانشگاه کمتر از پارسال در این رتبه بندی حضور دارد .
این گزارش حاکی است کشور کانادا همچون سال گذشته با 3 دانشگاه در این رتبه بندی حضور دارد و در بین 10 دانشگاه برتر جهان نیز آمریکا با شش دانشگاه ، انگلیس با دو دانشگاه و سوئیس با یک دانشگاه برترین کشور های حوزه فنی و مهندسی جهان هستند.
رتبه بندی در بین دانشگاه های قاره اروپا نیز نشان می دهد که انگلیس با 9 دانشگاه ، آلمان هفت دانشگاه، هلند و سوئد با سه دانشگاه، سوئیس و فرانسه هرکدام با 2 دانشگاه، ایتالیا، بلژیک، روسیه، اتریش و دانمارک هرکدام با یک دانشگاه در این رتبه بندی حضور دارند.
شاخص رفاه لگاتوم، رتبهبندی سالانه و جهانی موسسه مطالعاتی لگاتوم در لندن است که درباره سطح رفاه در 142 کشور مختلف منتشر میشود.
بنابر گزارش شبکه تلویزیونی «نیوز اِیشیا»، در این رتبهبندی، نروژ بار دیگر در صدر کشورهای جهان قرار گرفت و سنگاپور نیز به عنوان مرفهترین کشور آسیا برگزیده شد و همچنین رتبه 17 جهانی را به دست آورد.
این شاخص هر سال کشورهای جهان را بر اساس فاکتورهایی چون شادی، ثروت و میزان درآمد، سلامتی و همچنین امنیت اجتماعی رتبهبندی میکند. این موسسه به مقایسه 89 متغیر برای ارائه این فهرست پرداخته است. این متغیرها شامل شاخصهای قدیمی همچون سرانه تولید ناخالص داخلی، تعداد افراد شاغل در مشاغل تمام وقت و همچنین شاخصهای جدیدتر نظیر تعداد سرورهای امن اینترنتی در هر کشور و احساس آسودگی افراد جامعه در طول روز میشود.