به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، معصومه ابتکار که به عنوان نماینده دولت در حمایت از لایحه نحوه جلوگیری از آلودگی هوا در جلسه علنی روز چهارشنبه سخنرانی می کرد، گفت: ما تنها در بخشی از روستاها در کشور هوای سالم داریم و جلوگیری از آلودگی هوا از اهمیت بالایی برخوردار است لذا این لایحه با همکاری همه بخش های اجرایی و وزارتخانه ها تدوین شده و لایحه ای کارآمد و به روز است.
وی با بیان اینکه خوشبختانه از 20 سال پیش قوانینی در ارتباط با آلودگی هوا در کشور داشتیم که امروز باید آنها را روزآمد کنیم، تصریح کرد: در لایحه جدید این اتفاق افتاده و بخشی از مواد آن مرتبط با چالش های جدیدی نظیر آلودگی هواست که مشکلات فراوانی را برای کشور ایجاد کرده است.
رئیس کل مبارزه با مصرف دخانیات کشور گفت: در کشور ما هزینه روزانه مصرف سیگار ۱۰ میلیارد تومان است و دولت دو برابر این رقم را خرج بیماریهای ناشی از مصرف سیگار میکند.
به گزارش خبرگزاری فارس، محمدرضا مسجدی رئیس کل جمعیت مبارزه با مصرف دخانیات گفت: متأسفانه مسئلهای که در کشور ما در حال رخ دادن است، همهگیری استفاده از قلیان در بین دختران و مادران است و باید گفت این یک برنامه تهاجمی فرهنگی و از پیشطراحیشده است.
وی افزود: کشور ما یکی از پیشگامترین کشورها در بحث سلامت عمومی است و ما کشوری که رئیسجمهور آن در شورای امنیت قضایی کشورش عضو باشد، بسیار کم داریم و باید به وزارت بهداشت به خاطر عضویت رئیسجمهور در شورای امنیت قضایی تبریک گفت.
به گزارش ایرنا از شورای عالی انقلاب فرهنگی، در جلسه 52 کمیسیون نخبگان و آینده نگاری علم و نوآوری دبیرخانه شورا، گزارش معاونت پایش، نظارت و ارزیابی علم و فناوری ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور درخصوص کیفیت مقالات پژوهشی کشور ارائه و به بحث و بررسی گذاشته شد.
در ابتدای این گزارش و با اشاره به لزوم حرکت فعالیت های پژوهشی به سمت نوآوری، بهره گیری از آخرین دستاوردهای علمی و تلاش برای حل مشکلات کشور؛ روند کیفی این فعالیت ها براساس اطلاعات موجود در پایگاه های معتبر علم سنجی بین المللی مورد ارزیابی قرار گرفت.
در ادامه این گزارش با استناد به آمار منتشر شده توسط پایگاه تامسون رویترز، مبنی بر رتبه بندی 100 دانشگاه و موسسه نوآور و برتر بین المللی؛ وجود 50 دانشگاه و موسسه آمریکایی و رتبه اول دانشگاه استنفورد در این رتبه بندی مورد اشاره قرار گرفت.