این غار در نزدیکی روستای شیخ علیخان و در فاصله ۲۴ کیلومتری چلگرد از توابع شهرستان کوهرنگ استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.
این غار در نزدیکی روستای شیخ علیخان و در فاصله ۲۴ کیلومتری چلگرد از توابع شهرستان کوهرنگ استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورای مجلس گفت: پیشبینی میشود تعداد اتباع خارجی مجاز و غیرمجاز در ایران بین ۶ تا ۷ میلیون نفر باشد.
ابوالفضل ابوترابی، با بیان اینکه ۷ میلیون نفر اتباع خارجی در ایران حضور دارند، گفت: متأسفانه آمار متفاوت است اما حدود ۴ میلیون و ۷۰۰ نفر اتباع مجاز سرشماری شده است که به نظر میرسد تقریباً ۶۰ درصد اتباع غیرمجاز باشند.
وی تصریح کرد: پیشبینی میشود که تعداد اتباع خارجی مجاز و غیرمجاز در ایران بین ۶ تا ۷ میلیون نفر باشد.
ابوترابی عنوان کرد: در حال حاضر پیشبینی میکنیم اگر حدود ۷ میلیون نفر اتباع مجاز و غیر مجاز داشته باشیم، این اتباع خارجی در ایران بیش از جمعیت ۷۲ میلیون کشور دنیاست.
وی با ارائه آمار عجیبی از یارانه اتباع خارجی گفت: در حال حاضر حداقل ۷ میلیارد دلار یارانه به اتباع خارجی و مهاجر پرداخت میشود و آنها سالانه ۷ میلیارد دلار از ایران خارج میکنند. در واقع ۲۱ میلیارد دلار در سال یارانه پنهان اتباع خارجی است از کشور خارج میکنند.
مسجد جامع اصفهان، یکی از باشکوهترین و قدیمیترین مساجد ایران و جهان اسلام است که نمایانگر تحولات معماری اسلامی در طول بیش از پنج قرن است.
این مسجد که در مرکز شهر اصفهان قرار دارد، تاریخچهای طولانی و پیچیده دارد و ساخت آن به دوران سلسلههای مختلف از جمله سلجوقیان، ایلخانیان، مظفریان، تیموریان و صفویان برمیگردد.
ویژگی برجسته مسجد جامع اصفهان، تنوع و تکامل سبکهای معماری است که در بخشهای مختلف آن مشاهده میشود. این مسجد با داشتن چهار ایوان بزرگ، گنبدهای متعدد، شبستانهای وسیع و حیاط مرکزی، یک نمونه بینظیر از معماری اسلامی است.
ایوان جنوبی که به «ایوان قیصریه» معروف است، با کاشیکاریهای زیبا و کتیبههای قرآنی تزئین شده و یکی از شاهکارهای هنر معماری اسلامی به شمار میرود.
گنبد نظامالملک و گنبد تاجالملک از دیگر بخشهای برجسته این مسجد هستند که هر کدام با سبک خاص خود و تزئینات گچبری و آجری، نشاندهنده اوج هنر معماری و مهندسی در زمان خود هستند.
همچنین، استفاده از نور و سایه در طراحی این مسجد به گونهای است که فضای معنوی و روحانی آن را تقویت میکند. مسجد جامع اصفهان به عنوان یک میراث جهانی در فهرست یونسکو ثبت شده است.
بر اساس تازهترین آمارهای منتشر شده، امارات متحده عربی رتبه نخست بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل را در جولای ۲۰۲۴ به خود اختصاص داده است.
لود شدن صفحه یک سایت هرچقدر که زمان برده باشد، به دستگاهی که استفاده میکنید بستگی دارد و اینکه در کجای جهان قرار دارید. میانگین سرعت اینترنت از کشوری به کشور دیگر بسیار متفاوت است.
کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، سیستانوبلوچستان، هرمزگان، خوزستان، بوشهر، ایلام استانهایی هستند که در مورد امنیت غذایی آنها هشدار داده شده است.
«فائو» در گزارش خود ۱۶۷ کشور جهان را از نظر سوء تغذیه مقایسه کرده که رتبه ایران در این جدول ۹۰ بوده است و این نشان میدهد که ۷۷ کشور نسبت به ایران سوء تغذیه بیشتری داشته اند.
به گزارش سلامتنیوز، ایران در این رده بندی جهانی ۱۲ پله نسبت به رده بندی قبلی بالا آمده چرا که در سالهای ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰ رتبه ۱۰۲ را داشت.
سوءتغذیه، مشکلی رایج، اما کمتر شناخته شده است که به دلیل عدم توجه کافی به آن، در بیشتر مواقع راه درمان موثری نیز برای آن در نظر گرفته نمیشود. با این حال متخصصان، سوء تغذیه را علت بیماریهای مختلف میدانند، ضمن این که خودش هم میتواند از پیامدهای برخی بیماریها باشد. پس باید مورد توجه دولتها در سراسر جهان قرار گیرد.
اهمیت توجه به سوء تغذیه زمانی آشکارتر میشود که بدانیم این عارضه تا چه حد میتواند سلامت جوامع را مورد تهدید قرار دهد و بار اجتماعی و اقتصادی برای دولتها داشته باشد. به همین دلیل بود که در آوریل ۲۰۱۶، مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامهای را تصویب کرد که در آن از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۵، دهه اقدام سازمان ملل در مورد تغذیه اعلام شد. هدف این دهه تسریع در انجام تعهدات سیاستی است که منجر به اقدامات قابل اندازهگیری برای رسیدگی به همه اشکال سوء تغذیه میشود.
هدف این است که اطمینان حاصل شود که همه مردم به رژیمهای غذایی سالمتر و پایدارتر برای ریشهکن کردن همه اشکال سوء تغذیه در سراسر جهان دسترسی دارند.
بر اساس تازهترین ردهبندی منتشره از بهترین دانشگاههای جهان، موسوم به «فهرست شانگهای»، دانشگاههای آمریکا، بریتانیا، آلمان، فرانسه و سوئیس در صدر باکیفیتترین دانشگاههای جهان جای گرفتند.
برای بیست و دومین سال متوالی، دانشگاه هاروارد ایالات متحده آمریکا جایگاه نخست را کسب کرد.
دو موسسه آموزشی آمریکایی دیگر، یعنی دانشگاه استنفورد و موسسه فناوری ماساچوست (امآیتی)، مقامهای بعدی این فهرست را به خود اختصاص دادند.
بعد از آنها دانشگاه کمبریج بریتانیا رتبه چهارم را به دست آورد و توانست بهترین دانشگاه اروپایی این فهرست لقب بگیرد. یک دانشگاه دیگر بریتانیا نیز، یعنی دانشگاه آکسفورد، در رتبه ششم این فهرست قرار گرفت.
در میان۱۰ دانشگاه برتر جهان در سال ۲۰۲۴ میلادی ۸ دانشگاه در ایالات متحده بودند و ۲ دانشگاه در بریتانیا.