افزایش آمار زنان معتاد نگرانکننده است
يكشنبه, ۳ اسفند ۱۳۹۳، ۰۱:۳۳ ب.ظ
محمدعلی نصرتی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در حال حاضر، رویکرد مبارزه با مواد مخدر و روانگردانها در کشور، رویکرد علمی است، افزود: مبارزه با اعتیاد، یکی از مهمترین اولویتهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
وی اظهار کرد: در گذشته سیاست مبارزه با استفاده از مواد مخدر و روانگردانها، سیاست سلبی و خشن بود که متاسفانه نتیجه مطلوب و مدنظر را در پی نداشت ولی در حال حاضر با توجه به رویکرد علمی مبارزه با مواد مخدر در کشور، اقدامات بسیار خوبی در این زمینه انجام شده است.
وی، لذت جویی، تشویق دوستان ناباب، کنجکاوی، رفع استرس و مواردی از این دست را از مهمترین دلایل استفاده افراد از مواد مخدر عنوان و اظهار کرد: متاسفانه شیوع استفاده از مواد مخدر محرک صنعتی و روانگردانها و افزایش تعداد زنان معتاد یکی از جدیترین نگرانیهای ماست.
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر آذربایجانشرقی از فعالیت دو مرکز میان مدت درمان و نگهداری معتادان ویژه زنان خبر داد و گفت: فقط در مراکز اقامتی میان مدت درمان معتادان، تعداد 100 نفر از بانوان تبریزی در این مرکز نگهداری میشوند.
وی در همین راستا تصریح کرد: 31 مرکز میان مدت در راستای درمان و کاهش آسیبهای اجتماعی ناشی از اعتیاد در استان فعالیت میکند که از این تعداد، دو مرکز ویژه بانوان است که تاکنون برای بیش از 50 نفر از بانوان اشتغالزایی ایجاد کردهایم.
نصرتی با تاکید بر لزوم همکاری و همیاری همه مردم در راستای مبارزه با شیوع اعتیاد در جامعه ادامه داد: پیشگیری اولیه از وقوع اعتیاد، رکن رکین مبارزه علمی با شیوع مصرف مواد مخدر در کشور است که به همین منظور باید از توان همه دستگاههای اجرایی، مردم و همچنین سازمانهای مردم نهاد استفاده کنیم.
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر آذربایجانشرقی در بخش پایانی سخنان خود افزود: مخاطرات زیانبار استفاده از مواد مخدر باید از طریق برگزاری همایشهای تخصصی، چاپ کتاب و سایر فعالیتهای رسانهای و فرهنگی تبیین شود که در همین راستا، اولین همایش علمی مبارزه با مواد مخدر و روانگردانها در تبریز با حضور مسئولان کشوری، استانی، هیات علمی دانشگاههای تبریز و همچنین دانشجویان برگزار میشود.
۹۳/۱۲/۰۳