5 میلیون بیکار در کشور خطری برای جامعه است/رسانه ملی ساز دیگری میزند
يكشنبه, ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴، ۱۱:۵۲ ق.ظ
مرتضی بانک با اشاره به سالگرد شهادت استاد مطهری گفت: آیتالله مطهری، دانشمند، عالم و نمونه رفتار منطقی سیاسی بود که امروز از وجود او بیبهره هستیم اما راه او ادامه دارد و معتقدیم اگر مطهری زنده بود مسیر اعتدال زودتر در این کشور به ثمر مینشست.
به گزارش آفتاب، عضو ارشد شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه با تشریح شرایط کشور، یادآور شد: ما هنوز نتوانستهایم شرایط خود را چه زمانی که دولت را تحویل گرفته و چه در این زمان، وضعیت کنونی را برای مردم بهصورت کامل توضیح داده و تشریح کنیم و این بدلیل نداشتن امکان ارتباط است، رسانه ملی هم ساز دیگری میزند.
وی به شرایط اجتماعی اشاره کرد و گفت: دولت قبل کینه و عداوت را پشتوانه خود قرارداد و افراد سیاسی و نخبگان را حذف و دروغ و افراط را در جامعه گسترده کرد؛ که ماحصل آن گسترش فضای دوگانگی اجتماعی و بروز گسست اجتماعی بود.
بانک افزود: حذف فعالان سیاسی اصیل و جایگزینکردن نیروهای که نهچندان با امام همراه بودند و جایگزینی این شخصیتها بهعنوان الگوی فعالیتهای سیاسی و فرهنگی -که برنامههایشان عمدتا بر اساس کینه طراحی شده بود- و درنهایت حرکت اجتماعی را بهسویی سوق داد که جامعه را از درون خالی و شرایطی فراهم کرد که نه کارشناسان و نه نخبگان، نه سخنوران و نه هنرمندان نتوانند در جایگاه اصلی خود قرار گیرند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه افزود: حاکمشدن خودکارشناسیها و خودمحوریها، باعث یاس در بین کارشناسان و مردم شد و آنچه بهعنوان فساد مالی و تورم 44 درصدی مطرح است ماحصل این تفکر است.
وی ادامه داد: بدهی فراوان به نظام بانکی و بدهیهای مربوط به سفرهای استانی و توسعه فقر با دادن یارانههای غیرواقعی و افزایش تورم، مشکلاتی است که برای مردم ایجادشده و کشور سالها اسیر این مشکلات خواهد بود و باید سالها بگذرد تا مسائل حل شود و عقلا زیادی باید بیایند تا تأثیرات این تفکر را پاک کنند.
بانک با انتقاد از پوشش نامناسب اقدامات دولت در رسانهها بخصوص رسانه ملی گفت: به نظر شما ادارهکردن کشور با قیمت نفتی که نصف قیمت نفت سابق است و کاهش تورم 44 درصدی به 15 درصد یک کار سترگ نیست؛ این در حالی است که همچنان تحریمها ادامه دارد. این برنامهریزی یعنی تکیه به مردم، تکیه به توان داخلی و اقتصاد مقاومتی، آقایانی که راهنمای جامعه هستید واقعیات را ببینید و بشنوید و برای مردم بگویید که این دستاوردها به نفع نظام است. قطعاً ما مشکلاتی داریم اما امروز افقهای روشنتری داریم امروز سرمایهگذار ما مشکلات زیادی دارد اما به آینده خوشبینتر است زیرا مطمئن است که منطق پشت سر فعالیتهاست
وی افزود: اگر امروز یکی از کارهای غیرحرفهای اقتصادی و سیاسی که در دولت قبل میشد انجام شده بود دلواپسان چه میکردند، این کسانی که صدایشان از منطقشان خیلی بزرگتر است و امکاناتشان هم از اندوخته و عملکردشان بیشتر، هرچند به این دوستان توصیه میکنم که کاری نکنند که بجای دلواپس، دلزده شوند؛ زیرا مردم از این نوع رفتارها گریزان شدهاند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه با بیان اینکه این دولت در چنین شرایطی مسئولیت را به عهده گرفته، رسانه هم ندارد، و نگاه صداوسیما هم انتقادی است؛ خاطرنشان کرد: در این شرایط من سؤالی دارم آیا این فعالیتهایی که در حال انجام است متعلق به شخص حسن روحانی است؟! یا فعالیت برای این کشور و برای نظام است؟! شما که دغدغه نظام را دارید این فعالیتها حاصل تلاش اندیشمندان نظام است که هرروز آن را تخریب میکنید که ای کاش نقد میکردید.
بانک ادامه داد: امروز حوزه اجتماعی کشور در آرامش و ثبات است و این به معنی بیخیالی و بیتحرکی و دلزدگی نیست، بلکه به معنای حرکت، از بین رفتن فضای تهمت و ارعاب و کاهش فضای امنیتی است. هرچند درحد مطلوب نیست اما این فضای ایجادشده بهگونهای است که هم اندیشمندان و هم فرهیختگان میتوانند درامور مردم مشارکت نمایند.
وی به با بیان اینکه در بحث اقتصادی، در حال حاضر تورم 44 درصدی به 15 درصد و رشد اقتصادی منهای 6 به رشد مثبت 3 رسیده است، افزود: متأسفانه در حال حاضر حدود 5 میلیون بیکار در کشور است که این بیکاری در بین تحصیلکردها از درصد بالایی برخوردار است و این دغدغه و خطر برای جامعه است، کشور نیاز دارد برای رفع این مشکل به رشد اقتصادی تا میزان 8 درصدبرسد و با ایجاد رونق در سطوح مختلف تولید و خدمات بیکاری را مهار نماید که این نیازمند همکاری کارشناسان و صاحبنظران و سرمایهگذاران در کشور است و زمان زیادی نیاز دارد.
به گزارش آفتاب، در این همایش رییس تشکیلات حزب اعتدال و توسعه در استان اصفهان نیز با اشاره به اینکه حزب میانهرو اعتدال و توسعه با پشت سر گذاشتن بیش از یک دهه فعالیت به یک جریان شاخص در کشور تبدیلشده است، افزود: در حال حاضر لازم است که فضای سیاسی کشور از حالت محفلی و هیأتی عبور کرده و سکان هدایت سیاسی کشور به دست احزاب شناسنامهدار سپرده شود.
امیرمسعود هراتیان افزود: امروز در فضای سیاسی که از نگاه ما به سمتوسوی توسعه در حال حرکت است لازم است تا احزاب شکلگرفته و نوپا، مشق کار گروهی کرده و این شاخص را در نظر بگیرند که در عین کثرت وحدت داشته باشند و این وحدت همان منافع ملی است.
وی با اشاره به اینکه امروز میانهروی و خردورزی مورد استقبال عمومی قرارگرفته و مردم به این باور رسیدهاند که با میانهروی میتوان به عدالت اجتماعی و پیروزی جهانی رسید، ادامه داد: حزب اعتدال و توسعه به عنوان مبدع مشی اعتدالی، هیچگاه درصدد نفی دیگران برای اثبات خود نبوده بلکه بر پایه اندیشه میانهروی خود با ویژگیهای خاصش- نه به مفهومی که برخی آن را ترکیب دو جناح اصلی کشور میدانند - به عنوان جریان سومی ،وارد عرصه سیاسی شده است.
در ادامه این همایش، مسئول کمیته تشکیلات و سازماندهی حزب اعتدال و توسعه نیز با بررسی فعالیت احزاب پس از انقلاب گفت: ضرورت داشتن حزب برای توسعه است و درواقع کلید توسعه، تحزب است. حزب به معنای واقعی باید ساختار مستمر داشته باشد و تشکیلات آن در سطح کل کشور گسترش یافته باشد.
اسماعیل شجاعی با طرح این پرسش که چرا نیازمند احزاب هستیم افزود: تجربه جوامع دیگر نشان داده که دستیابی نخبگان به قدرت بدون حزب امکانپذیر نیست و همچنین این احزاب هستند که باید ضمن همکاری با دولت بر نحوه فعالیت آن نظارت نمایند.
شایانذکر است در پایان این مراسم از پدر سه شهید حاج رحیم یارمحمدیان به مناسبت روز پدر تقدیر و تشکر شد.
۹۴/۰۲/۱۳